Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

[ROM][I9300] I9300XXUGMK6 / 4.3 / Polska / Listopad 2013


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
90 odpowiedzi w tym temacie

#81 parman

parman

    Junior Member

  • 13 postów

Napisano 08 luty 2014 - 15:58

No ja to wiem, ale po wgraniu CF-Auto Root przez odina nabija licznik. Przynajmniej u mnie. Mam już 8.
  • 0

#82 ciara69

ciara69

    Member

  • 48 postów

Napisano 08 luty 2014 - 16:18

Ja zawsze wgrywam przez odina i mam zero nigdy nie kasowalem, licznik nabija przy modyfikowanych, tak przynajmniej mi sie wydaje.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
  • 0

#83 gizu

gizu

    Przyjaciel Forum

  • 250 postów

Napisano 08 luty 2014 - 16:21

No ja to wiem, ale po wgraniu CF-Auto Root przez odina nabija licznik. Przynajmniej u mnie. Mam już 8.

Przecież zawsze tak było z CF-Root.
Ps.Triangle nie działa?
To i tak pikuś bo wystarczy że wgrasz rom open i masz wyzerowane - to nie Knox przecież ;-)
  • 0

#84 parman

parman

    Junior Member

  • 13 postów

Napisano 08 luty 2014 - 16:33

Dobra, spróbuje od nowa. Przed instalacja zrobie wipe w recovery (stock). Pózniej wgram przez Odina 3.07 stock rom XXUGMK6 i zobaczę.
  • 0

#85 ciara69

ciara69

    Member

  • 48 postów

Napisano 08 luty 2014 - 16:38

Tak wlasnie zrob i po instalacji jeszcze raz wipe i CF Auto Root i powinno wszystko smigac

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
  • 0

#86 parman

parman

    Junior Member

  • 13 postów

Napisano 08 luty 2014 - 16:59

Dobra, wgrałem rom przez Odin. Licznik 9 czyli nie wyzerowalo się. Po wipe wgrałem CF-Auto-Root. Jest ikona SuperSu. Klikam i wyswietla: Binaria SU nie zostały zainstalowane bla, bla. Jeśli wlasnie uaktualniles do Androida 4.3 musisz samodzielnie zrootowac urządzenie bla, bla. Jakies pomysły? Licznik ma już 10. Poprzednio udało mi się zrootowac przez Philz recovery. Ale Triangle Away nie kasuje licznika nawet do 1. Nie wiem. Może robie cos nietak.
EDIT:
Zrobilem downgrade do 4.1.2 XXEMG4. I tutaj CF-Auto-Root bez problemu. Traingle Away również. I póki co tak zostanie :). Dzieki wszystkim!

Użytkownik parman edytował ten post 08 luty 2014 - 19:43

  • 0

#87 ciara69

ciara69

    Member

  • 48 postów

Napisano 25 marzec 2014 - 23:11

koledzy jak u was z ładowaniem SGS III na andku 4.3, bo u mnie ladowanie trwa z 8 godzin co może być przyczyną??

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
  • 0

#88 pszem

pszem

    Member

  • 54 postów

Napisano 25 marzec 2014 - 23:28

Spróbuj uzyc innego kabelka USB ja bym nie wiązał problemów z ładowaniem z softem

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#89 Waldzio

Waldzio
  • 278 postów

Napisano 25 marzec 2014 - 23:45

@Ciara69 ale ładujesz sieciówką czy kablem USB z kompa?
  • 0


Poprzednio Galaxy S3, Note2, Note3, teraz S6edge Plus
Jeśli uważasz, ze ktoś Ci pomógł, kliknij "gwiazdkę" reputacji przy jego poście.

#90 ciara69

ciara69

    Member

  • 48 postów

Napisano 25 marzec 2014 - 23:49

Sieciową ładowarką

Edit: problem rozwiazany wina po stronie orginalnego kabla USB.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Użytkownik ciara69 edytował ten post 26 marzec 2014 - 19:49

  • 0

#91 meniex

meniex

    Junior Member

  • 5 postów

Napisano 08 sierpień 2016 - 07:00

Witam.

Czy można prosić o uaktualnienie linka do pobrania romu?

Dziękuję.


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych